BBR söker nya besiktningsmän / tekniker.

För att täcka efterfrågan på besiktningstjänster samt även täcka in framtida pensionsavgångar, söker vi nya besiktningsmän i vissa delar av Sverige.
På Västkusten, Ostkusten och Sydkusten finns inget behov av rekrytering för tillfället men om du bor utanför nämnda områden är du välkommen med en intresseanmälan.

I vårt ständiga arbete med att höja kompetensnivån i Båtbesiktningsmännens Riksförening där kunskap och erfarenhet hela tiden sätts i fokus, kräver vi en omfattande kunskap av våra medlemmar och därför tror vi att du som är intresserad av att söka till oss har en gedigen kunskap om båtar och dess uppbyggnad och teknik som täcker in hela båtens konstruktion och funktion. Du har troligen arbetat inom tillverkningsindustrin eller på varv med underhåll av båtar. Du bör ha en lång erfarenhet av båtbranschen. Du måste även ha en F-Skattsedel och du ska se detta som din huvudsakliga syssla. Du söker givetvis inom de  kunskapsområden du är bra på, t.ex. segelbåt i plast, stål och aluminium.

Om du har de tekniska kunskaperna så hjälper vi till med den kunskap som behövs för att göra en besiktning.

Du får inte ha några andra arbeten som kan göra dig olämplig som besiktningsman typ båtmäklare eller liknande uppgifter.

Du måste ha lång erfarenhet så din ålder får inte vara under 40 år och du bör inte vara över 55 år när du söker in.

Om det låter intressant så hör av dig till vår vice ordförande Kent Wiström, på telefon 0708-358 780 eller vår ordförande Bengt Arvidsson på telefon 0768-440 945.

Du kan även skicka en ansökan till Bengt Arvidsson bengt@yacht-consult.se med uppgifter om dig själv och vad du arbetat med.

Det räcker alltså inte med att du har ägt en egen båt som du sköter själv, eller byggt en egen båt eller har ett brinnande intresse.

Language »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.